Nieuw: Original Recipe Veggie Tenders 

Vanaf nu zijn de Veggie Tenders in alle KFC-restaurants in Nederland te proeven!​*

Original Recipe Veggie Tenders met de kenmerkende 11 Herbs & Spices, maar dan zero kip. Voor gasten die geen vlees eten, maar wel graag het recept van de Colonel willen proeven of de gasten die wel kip eten, maar nu en dan kiezen voor een Veggie optie.​

Deel jouw Veggie moment met #GimmeKFC. 


Hoe worden onze Veggie Tenders gemaakt? 

1. Bron van eiwitten

De Original Recipe Veggie Tenders zijn gemaakt van het plantaardige eiwit mycoproteïne. Dit is een type paddenstoel dat wordt gebruikt ter vervanging van vlees. Mycoproteïne is een bron van hoge kwaliteit eiwitten, veel vezels en is vrij van cholesterol.  Daarnaast bevat het product dierlijke eiwitten afkomstig van melk en ei. Dat maakt dat de Original Recipe Veggie Tender vegetarisch is. 

2. BEREIDING

De Original Recipe Veggie Tenders worden gepaneerd met de beroemde 11 Herbs & Spices van de Colonel. Hiermee zorgen we voor de kenmerkende smaak bij elke hap. Op de Veggie Burger en Veggie Twister zit een romige, vegan mayonaise. 

Contact met kipproducten wordt tijdens de bereiding zoveel mogelijk vermeden. Helaas kunnen wij dit niet geheel uitsluiten. 

3. PROEF

De Original Recipe Veggie Tenders zijn te bestellen op een burger, in een bucket, als snack, in een boxmeal en als Twister wrap. 


Onze Veggie producten 

Original Recipe Veggie Burger

Een wit sesambroodje met 2 Original Recipe Veggie Tenders, frisse ijsbergsla, een schijfje verse tomaat en een romige, vegan mayonaise.

Bestel nu

Original Recipe Veggie Tenders

Original Recipe Veggie Tenders in een bucket, als snack of in een boxmeal. Verschillende menu items beschikbaar.

Bestel nu

Original Recipe Veggie Twister

Een tortilla wrap met twee Original Recipe Veggie Tenders, frisse ijsbergsla, twee schijfjes verse tomaat en een romige, vegan mayonaise.

Bestel nu


Wil je meer informatie over de Original Recipe Veggie Tenders? Lees erover bij onze FAQ. Of wil je meer weten over de voedingswaarden? Bekijk deze dan hier.

Vind je de gegeven informatie nuttig?

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.