OEH LALA welke flavour is jouw fave?

KFC Nederland viert haar 50e verjaardag! Voor deze speciale gelegenheid hebben we een heerlijke bucket samengesteld met de favourites: 2 pieces Original, 4 Hot wings, 2 Crispy Tenders, 2 Original burgers, 2 frites M & 1 dip. 

 Vanaf 31 mei 2022 is de 50 Years bucket tijdelijk beschikbaar bij alle KFC restaurants in Nederland!

Bestel via Click & Collect Bestel via Delivery

Check it out en deel jouw KFC feestje via #gimmekfc

Korte geschiedenis van KFC Nederland 

In 1972 opende het allereerste KFC restaurant van Nederland in Rotterdam op de Bergweg, door de familie de Kok. ‘It’s finger lickin’ good’ was toen al de vertrouwde KFC slogan! 

Vanaf 2000 veranderde de naam ‘Kentucky Fried Chicken’ naar het welbekende ‘KFC’. 

In 2022 zijn er zo’n 83 KFC restaurants in heel Nederland! #AndStillCounting.

KFC's flavours

Het wereldberoemde Original Recipe? Het best bewaarde geheim van KFC. Onze verse kip wordt gepaneerd in 11 geheime kruiden en specerijen om vervolgens in de hogedruk frituur gebakken te worden tot goudbruine perfectie. Juicy kip aan het bot en een heerlijke kruidenkorst met een bite. Bestel ‘m in een bucket, of bij je meal met frites en een drankje. De signature flavour van KFC nu ook te verkrijgen in Veggie!

Heet, of pittig? Het maakt niet uit hoe je het noemt, je wil het. Onze Zingers hebben een heerlijke spicy smaak. Zo eentje die blijft hangen tot ver na de eerste bite. Je vindt deze hete kipfilet op een Zinger Burger. Voor de ultieme spice lover: maak deze extra pittig met de Supercharger saus. Ook hebben we Zinger Hot wings. Te bestellen in een bucket, burger of meal. Een all-time fave!

Niks lekkerder dan die crunch bij de eerste hap. Verse juicy kip in een krokant goudbruin jasje, en dan zonder bot! Crispy Tenders vind je in een bucket om te delen (vergeet niet te dippen), op de Crunchy burger, in een Twister, of op een Double Crunch burger.

Vragen?

Heb je vragen over onze geschiedenis of over onze smaken? Klik dan door naar onze FAQ page.

Bestel via Click & Collect Bestel via Delivery

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.