Milieu

We streven ernaar om het milieu op zoveel mogelijk manieren te beschermen - van de manier waarop we onze ingrediënten en verpakkingen kopen tot onze energie-efficiëntie. En we hebben harde doelen opgesteld om ons verantwoordelijk te houden.

Op weg naar 50.000 KG minder plastic voor een beter milieu
Wereldwijd is KFC hard op weg om een positieve bijdrage te leveren voor mens, milieu en onze producten. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat tegen 2025 alle plastic verpakkingsmaterialen kunnen worden teruggewonnen of worden hergebruikt in onze restaurants.

Papieren verpakkingsmaterialen
Een van onze initiatieven voor plastic vermindering is de introductie van papieren verpakkingen. Dit doen wij door:

•Het introduceren van een nieuwe deksel voor frisdrankbekers, zodat plastic rietjes niet meer nodig zijn
•Geven we een papieren rietje mee bij milkshakes
•Vervangen we plastic bestek voor houten bestek
•Stoppen we met plastic vlaggetjes

KFC en dus ook onze gasten gebruiken hierdoor 50.000 minder plastic per jaar. Dit is het gewicht van maar liefst 231.480 Zinger Burgers! Dat zijn heel wat rietjes, vorken en messen die niet meer in het afval terechtkomen.

Onze restaurants
Bij KFC ontwerpen en bouwen wij 100% van onze nieuwe restaurants om energiebesparing, waterbesparing en verstandig materiaalgebruik te maximaliseren.

Better Chicken Commitment

Producten die vrije uitloop eieren bevatten, kunnen momenteel niet vrije uitloop eieren bevatten. Vanwege de vogelgriep zitten de meeste leghennen tijdelijk in stallen.

Heb je het al gehoord? KFC is de eerste fastfoodketen in Europa die zich heeft verbonden aan de Better Chicken Commitment! Wij willen zo transparant mogelijk zijn en voorwaartse stappen nemen om ervoor te zorgen dat het welzijn van de kippen wordt verbeterd:

Zo kunnen we blijven genieten van KFC: de lekkerste kip serveren, die ter plekke wordt bereid in onze restaurants, afkomstig van kippen die een goed leven hebben gehad.

Wil je het volledige rapport lezen en meer te weten komen over het huidige welzijnsbeleid van KFC? Lees het hier!

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.