FAQ

Heb jij een veel voorkomende vraag over KFC? Voor de meest voorkomende vragen en antwoorden zit je goed! Je antwoord niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via gastenservice.

De nieuwe kipleveranciers van KFC zijn niet halal-gecertificeerd en de Nederlandse KFC restaurants verkopen sinds 1 januari 2013 geen kip meer van halal-gecertificeerde leveranciers.

Kijk op onze facebookpagina of in de App voor al onze laatste acties.

KFC is onderdeel van YUM! Brands, Inc., een beursgenoteerd restaurantconcern, waar ook de merken Pizza Hut en Taco Bell bij horen. Ons concern YUM! Brands Inc. is met meer dan 40.000 restaurants in meer dan 100 landen de grootste restaurantgroep ter wereld. Hier vind je de website van YUM.

Wij proberen altijd onze gasten de beste service te bieden, maar het kan natuurlijk dat je een opmerking of vraag hebt, of dat je ons wil voorzien van feedback. Dit waarderen wij! Ga naar gastenservice.

Wij werken samen met onze partners Uber Eats, Thuisbezorgd en Deliveroo. Genieten van KFC kan dus gewoon vanaf de bank! Daarnaast zijn de producten van KFC verkrijgbaar in onze restaurants en via de Drive.

De dichtstbijzijnde KFC vind je hier.

In de komende jaren wil KFC het aantal Nederlandse vestigingen flink uitbreiden, ook in jouw buurt! Maar soms duurt het even voordat we een geschikte locatie hebben gevonden. Hier vind je meer informatie over de ontwikkelingen bij KFC.

Onze kipgerechten worden bereid volgens het geheime en traditionele recept van onze oprichter Colonel Sanders. Helaas kunnen we het recept niet openbaar maken. Maar we kunnen wel de zeven gouden stappen delen om een variant van onze Finger Lickin’ Good kip te maken. Klik hier!

Wij kopen ons kippenvlees uitsluitend bij gecertificeerde leveranciers die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van KFC. KFC neemt dierenwelzijn zeer serieus en we bereiden enkel kip die heeft geleefd volgens de normen voor dierenwelzijn van de Europese Unie. In 2019 tekenden we het Better Chicken Commitment - een verdrag tussen bedrijven in de voedselproductie om het welzijn van kippen te verbeteren. Klik hier om ons eerste jaarlijkse voortgangsrapport te lezen.

Ja - de verse kip wordt in het restaurant gemarineerd, gepaneerd en gefrituurd. Onze kip behouden wij in de natuurlijke vleesstructuur en wordt dus niet verder verwerkt.

Kippenvlees bevat veel vitamines, sporenelementen en mineralen. Meer informatie over voedingswaarde en allergenen vind je hier.

Er gelden geen coronamaatregelen meer in onze restaurants. Dat betekent dat het laten zien van je corona-toegangsbewijs niet meer nodig is. Ook zijn een vaste zitplaats, mondkapje en 1,5 meter afstand niet meer nodig. Wel adviseren wij om afstand te bewaren.

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.