CORONA FAQ

WE ZIJN OPEN!

Je kunt sinds 25 september 2021 bij alle restaurants binnen en op het terras eten (dine-in) en binnen afhalen op vertoon van een geldig coronabewijs en legitimatie. Wel kan je zonder coronabewijs door de drive. Bekijk de openingstijden in onze KFC store locator. In een aantal steden kun je KFC thuis laten bezorgen door Uber Eats, Thuisbezorgd of Deliveroo. Kijk op delivery.kfc.nl of een KFC bij jou bezorgt.

Let op: vanaf 13 november mag je na 20:00 niet meer binnen of op het terras eten. Wel mag je nog binnen afhalen, laten bezorgen of in de drive eten afhalen en op de parkeerplaats opeten.

Door het Corona virus gaat het allemaal wat anders dan voorheen maar we kijken uit naar jullie komst! We volgen de regels van de overheid, en volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet voor jouw veiligheid en die van onze crew. Lees hieronder wat dat betekent.

Zowel ons restaurant als terras zijn geopend tot 20:00. Voor beiden heb je een geldig coronabewijs en legitimatie nodig (vanaf 13 jaar). Je hoeft geen 1,5 m afstand meer te houden, en de volledige capaciteit van ons restaurant is geopend. Ook is een mondkapje niet verplicht. Het is wel verplicht om plaats te nemen.

Voor een toiletbezoek is het coronabewijs ook verplicht. Wij volgen hierbij de regels van de rijksoverheid. Onze medewerkers zijn bevoegd om je hierop aan te spreken en mogen je verzoeken het restaurant te verlaten indien je geen geldig coronabewijs hebt. Wij verzoeken je om je medewerking en begrip voor de situatie.

Liever KFC bij jou thuis eten? Je kan nog steeds eten afhalen in het restaurant of via de drive, of thuis laten bezorgen door Uber Eats, Thuisbezorgd of Deliveroo. Kijk op delivery.kfc.nl of een KFC bij jou bezorgt.Afhalen, drive en laten bezorgen kan ook na 20:00.

KFC volgt de regels van de rijksoverheid. Dit betekent dat we je in de volgende gevallen vragen om een coronabewijs en legitimatie te laten zien (vanaf 13 jaar).

 • Je wilt binnen eten bestellen en in ons restaurant opeten
 • Je wilt binnen eten bestellen en meenemen,
 • Je neemt plaats op ons terras
 • Je hebt eten besteld binnen, via de drive of website en je wilt dit op het terras opeten
 • Je hebt via onze website eten bestelt, en wilt dit binnen opeten of meenemen.
 • Je wilt gebruik maken van ons toilet.

Kun je, of wil je deze niet laten zien, dan zullen we je vragen het restaurant of terras te verlaten.

Je kunt nog steeds bij KFC eten zonder geldig coronabewijs in deze gevallen:

 • Je haalt eten af in de drive en eet dit thuis, op de parkeerplaats (let op, voor het bestellen en afhalen binnen in ons restaurant heb je wel een geldig coronabewijs nodig.)
 • Je kunt KFC nog steeds laten bezorgen via onze partners Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Bekijk hier of we ook bij jou thuisbezorgen.

Na 20:00 kun je bij KFC nog afhalen, door de drive, of eten laten bezorgen. Het is niet toegestaan om na 20:00 plaats te nemen in ons restaurant of terras.

Nee, je hoeft niet te reserveren om bij ons te kunnen eten. Wel is een geldig coronabewijs verplicht om binnen of op het terras te mogen eten, binnen eten te bestellen, binnen je bestelling af te halen, of voor een toiletbezoek (vanaf 13 jaar).

De meeste KFC restaurants bieden de mogelijkheid om naast het terras ook binnen te dineren. Meer informatie en openingstijden over een KFC bij jou in de buurt waar dine-in mogelijk is kan je vinden op onze KFC store locator Let op: vanwege de nieuwe maatregelen vanaf 13 november sluiten onze restaurants om 20:00. Je kunt na deze tijd nog wel binnen afhalen. Ook is het verplicht om plaats te nemen aan een tafel.

Je mag weer komen eten met zoveel mensen als je wilt. Wel is het verplicht dat iedereen een geldig coronabewijs en legitimatie kan laten zien (vanaf 13 jaar). Dit geldt voor zowel het restaurant als het terras.

Er is geen maximum op het aantal mensen waarmee je op het terras mag eten. Zolang iedereen zijn coronabewijs en legitimatie kan laten zien (vanaf 13 jaar).

Al onze KFC Drives zijn nog steeds geopend. Je hoeft voor afhalen bij de drive geen coronabewijs te laten zien. Ook na 20:00 mag je binnen afhalen en in de drive. Meer informatie en openingstijden over een KFC Drive bij jou in de buurt kan je vinden op KFC Drive restaurant locator.

Eten dat besteld is in de Drive mag je op de parkeerplaats opeten. Je hebt hiervoor geen coronabewijs nodig.

Ja, via onze partners Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats kan je nog steeds een bestelling plaatsen waarna contactloze bezorging volgt. Dus heb je geen zin om te komen? Dan komen we graag via onze partners naar jullie toe. Bekijk hier of we ook bij jou thuisbezorgen.

Check onze bezorging pagina, delivery.kfc.nl.

Onze excuses voor het ongemak, samen met onze delivery partners werken wij er hard aan om de regio’s uit te breiden. Hou onze website in de gaten.

We volgen het Keeping it Safe & Clean protocol in al onze restaurants en dit blijft onze #1 prioriteit! Hierbij voeren we de hoogste standaarden als het gaat om hygiëne. Onze gedetailleerde procedures zijn nog verder aangescherpt op basis van de RIVM-richtlijnen om zo het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Denk hierbij aan het volgende:

 • • Alle medewerkers voeren onze reguliere uitgebreide routine voor het wassen van handen uit en deze wordt om de twintig minuten herhaald.
 • Contactpunten zoals deurklinken en leuningen worden meer frequent gereinigd.
 • Overdracht van het eten gaat contactloos.
 • Personeel dat ziek is of verschijnselen heeft mag niet komen werken.
 • We doen regelmatig gezondheidschecks bij het personeel. Als ze symptomen hebben mogen ze niet komen werken.
 • Elke medewerker in het restaurant draagt een mondkapje of heeft een geldig coronabewijs.

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.