CORONA FAQ

WE ZIJN OPEN!

Je kunt vanaf 5 juni weer bij de meeste restaurants binnen eten (dine-in). Meer informatie en de openingstijden over een KFC bij jou in de buurt waar dine-in mogelijk is kan je vinden op onze KFC store locator. Ook kan je bij ons eten afhalen of door de drive, daarnaast is ons terras en restaurant gedeelte weer geopend van 11:00-22:00. Indien je in het restaurant of op het terras wil eten, kan je ter plekke bij de ingang een zitplaats reserveren. Na 22:00 kan je nog steeds eten afhalen in het restaurant of via de drive, of thuis laten bezorgen door Uber Eats, Thuisbezorgd of Deliveroo. Kijk op delivery.kfc.nl of een KFC bij jou bezorgt. Door het Corona virus gaat het allemaal wat anders dan voorheen maar we kijken uit naar jullie komst! We volgen namelijk de richtlijnen van het RIVM op de voet voor jouw veiligheid en die van onze crew. Lees hieronder wat dat betekent.

Zowel ons restaurant en terras is geopend van 11:00-22:00. Voor je bezoek is er wel een verplichte gezondheidscheck vereist en mogen er aan een tafel maximaal 4 personen op 1,5m afstand bij elkaar zitten. Dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden en voor kinderen t/m 12 jaar. Per terras geldt er een maximum van 50 personen. Ook in het restaurant geldt een maximum van 50 personen. Beiden is afhankelijk van de grootte van het restaurant, met inachtneming v.d. 1,5m afstand regel. Je mag het restaurant in bij het dragen van een mondkapje en het toilet is hierbij ook toegankelijk. Liever KFC bij jou thuis eten? Je kan nog steeds eten afhalen in het restaurant of via de drive, of thuis laten bezorgen door Uber Eats, Thuisbezorgd of Deliveroo. Kijk op delivery.kfc.nl of een KFC bij jou bezorgt

Ja, je kan ter plekke een zitplaats reserveren voor op het terras bij de ingang van het restaurant. Voor je bezoek is er wel een verplichte gezondheidscheck vereist en mogen er aan een tafel maximaal 4 personen op 1,5m afstand regel bij elkaar zitten. Dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden en kinderen t/m 12 jaar. Per terras geldt er een maximum van 50 personen. Ook in het restaurant geldt een maximum van 50 personen. Beiden is afhankelijk van de grootte van het restaurant, met inachtneming v.d. 1,5m afstand regel. Je mag wel het restaurant in bij het dragen van een mondkapje en het toilet is hierbij ook toegankelijk. Ons restaurant en terras is geopend van 06:00-22:00. Kijk hiervoor op de website voor de actuele openingstijden.

De meeste KFC restaurants bieden de mogelijkheid om naast het terras ook binnen te dineren. Meer informatie en openingstijden over een KFC bij jou in de buurt waar dine-in mogelijk is kan je vinden op onze KFC store locator

Je kunt met maximaal 4 gasten op 1,5 meter afstand van elkaar zitten. Dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden en kinderen t/m 12 jaar. Ben je met meer? Dan kan je ook eten afhalen in het restaurant of via de drive, of laten bezorgen door Uber Eats, Thuisbezorgd of Deliveroo. Kijk op delivery.kfc.nl of een KFC bij jou bezorgt.

Door de maatregelen die gelden sinds 5 Juni, is het mogelijk om met maximaal 4 gasten op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden en kinderen t/m 12 jaar.

Al onze KFC Drives zijn nog steeds geopend. Meer informatie en openingstijden over een KFC Drive bij jou in de buurt kan je vinden op KFC Drive restaurant locator.

Er is geen concrete maatregel vanuit de overheid hierover. Afhankelijk van drukte zullen we per restaurant hier richtlijnen voor hebben. Volg de aanwijzingen van onze KFC-crew.

Ja, via onze partners Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats kan je nog steeds een bestelling plaatsen waarna contactloze bezorging volgt. Dus heb je geen zin om te komen? Dan komen we graag via onze partners naar jullie toe. Bekijk hier of we ook bij jou thuisbezorgen.

Check onze bezorging pagina, delivery.kfc.nl.

Onze excuses voor het ongemak, samen met onze delivery partners werken wij er hard aan om de regio’s uit te breiden. Je kan je gegevens achterlaten op delivery.kfc.nl zodat je geïnformeerd wordt wanneer wij bezorgen bij jou.

We volgen het Keeping it Safe & Clean protocol in al onze restaurants en dit blijft onze #1 prioriteit! Hierbij voeren we de hoogste standaarden als het gaat om hygiëne. Onze gedetailleerde procedures zijn nog verder aangescherpt op basis van de RIVM-richtlijnen om zo het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Denk hierbij aan het volgende:

  • Alle medewerkers voeren onze reguliere uitgebreide routine voor het wassen van handen uit en deze wordt om de twintig minuten herhaald.
  • Contactpunten zoals deurklinken en leuningen worden meer frequent gereinigd.
  • Overdracht van het eten gaat contactloos.
  • Personeel dat ziek is of verschijnselen heeft mag niet komen werken
  • We doen regelmatig gezondheidschecks bij het personeel. Als ze symptomen hebben mogen ze niet komen werken.
  • Elke medewerker in het restaurant draagt een mondkapje.

DE VEGETARISCHE BURGER

Naar aanleiding van de nieuwste ontwikkelingen en het verlengen van de maatregelen omtrent corona, zijn wij tot het besluit gekomen de vegetarische kipburger niet meer te serveren. De handelingen die nodig zijn bij het bereiden van deze burger worden uitgevoerd op een manier waarbij het houden van anderhalve meter afstand niet gemakkelijk haalbaar is. Omwille van de gezondheid van de medewerkers is er daarom voor gekozen om de vegetarische kipburger uit het assortiment te halen.

KFC vindt het belangrijk om ook vegetarische alternatieven te serveren, alleen is het bereiden van de vegetarische kipburger niet gemakkelijk haalbaar binnen de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij. Nu de maatregelen verlengd zijn, hebben we besloten om deze burger uit het assortiment te halen. Medewerkers kunnen de burger binnen deze regels niet bereiden met de snelheid die gasten van ons gewend zijn.

Onze verse kip wordt bereid door de koks achter in de keuken. De vegetarische kipburger heeft een eigen frituur nodig die niet in aanraking komt met de kip-producten. Dit vraagt om een eigen routing in de keuken – en dat is momenteel lastig uitvoerbaar met de lage bezetting die voortkomt uit de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij.

We zijn Kentucky Fried Chicken en we willen ook de vegetarische kipburger op zo’n manier aanbieden dat het de specifieke KFC-smaak heeft. Naast de specifieke kruiden hoort daar ook het frituren van de producten bij. Een andere bereidingswijze zou de kracht uit het product halen.

Naast de vegetarische kipburger hebben we ook een gereduceerd menu geïntroduceerd om zo volgens de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij te kunnen werken. We halen bijvoorbeeld de Kentucky Classic BBQ Burger en de Crunchy Burgers van het menu en serveren we tijdelijk geen salades. Op die manier kunnen onze medewerkers gemakkelijker werken en worden onze gasten sneller bediend.

In de UK is de vegetarische kipburger om dezelfde reden uit het restaurant gehaald. Andere landen hadden de vegetarische kipburger nog niet vast in het assortiment opgenomen.

Ons productinnovatieteam is aan het kijken hoe we zo snel mogelijk eenzelfde soort vegetarisch product kunnen introduceren die op een gemakkelijkere manier te bereiden is binnen de regels van de anderhalve-meter-maatschappij.

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.